Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Tyske støtteregler bliver dansk løftestang

                
20/12/2021
Det danske marked har været trægt for solcelleløsninger. Markedet har skuffet virksomheder med den nødvendige know-how på området. Komproment retter som dansk pioner opmærksomheden mod det tyske marked, som er stort, og hvor massiv støtte til solceller stimulerer markedet

Komproment var blandt de første på det danske marked, der arbejdede med integrerede solcelleløsninger til virksomhedens tag- og facadeprodukter. Men det har ikke været på det område, at virksomheden i Svenstrup har opbygget sine største succeser. Men hvad man har lært, glemmer man ikke:

– Vi ved, at vi har nogle løsninger, som er interessante også i Tyskland. Der er meget stor generel interesse for nordisk arkitektur og design dernede, så den dør står helt åben. Og vi har helt sikkert noget at byde på i forhold til solceller, som er mere i vælten på det tyske end på det danske marked, fortæller direktør Niels Heidtmann, Komproment, som de sidste par måneder har vist de danske løsninger frem på flere tyske byggemesser.

– Det viser sig, at der er meget stor interesse for solenergi i specielt facaderne i Tyskland, og det er vi leveringsdygtige i. Vi forventer os meget af det tyske marked, hvor solenergi tilmed bidrager til bygningscertificeringerne. Det er derfor vigtigt at kunne levere denne vare, og da solceller bliver substitueret kraftigt økonomisk, hjælper det til med at få opbygget en stor efterspørgsel.

For Kompromenet er det en ubetinget fordel, at det tyske marked har et godt øje til dansk og nordisk design. Facadebeklædning af skifer og terracotta bliver også i Tyskland modtaget med stor interesse.

– Lige nu arbejder vi med flere end 100 detaljerede henvendelser på de solcelleløsninger, vi har udviklet i Komproment til integrering i facadesystemer med tegl, beton og skifer. Det har derfor været et efterår med masser af positive oplevelser, og vi forventer inden længe at blive klar til at gå all-in på det tyske marked, hvor det i første omgang handler om at øge kendskabsgraden til varemærket Komproment og vise os frem, siger Niels Heidtmann.

Komproment er i fuld gang med at massere det tyske marked med informations- og pressemateriale, og på hovedkontoret i Svenstrup, ser man Tyskland som det næste marked, hvor Komproment åbner selvstændigt landekontor. Komproment blev i september repræsenteret på det svenske marked.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram