Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Under taget findes undertaget

                
06/09/2022
Der er reelt penge at spare ved at vælge et godt undertag. I Komproment har der altid været stor opmærksomhed på, at en god og tryg undertagsløsning er en forudsætning for et samlet godt resultat, når taget skal skiftes.

Direktør Mads Røge har personligt igennem næsten 20 år været dybt optaget af at finde de helt rigtige undertagsløsninger, som passer godt med Komproments tagløsninger.

- Undertaget og rådgivning om løsninger, som passer til konstruktionen, er og har altid været et kardinalpunkt for Komproment. Vi har derfor i partnerskaber udviklet de typer undertag, som vi nu tilbyder til det danske marked. Og der er tre undertag at vælge mellem, nemlig god, bedre og bedst, siger adm. direktør Mads Røge, Komproment, og fortsætter:

- Og uanset vi har tre typer og tre kvaliteter er det stadig efter devisen, at billigt kan blive dyrt. Derfor har vi I Komproment også fravalgt produkter, som ikke lever op til de såkaldte DUKO MH-krav. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, hvor dyrt det kan blive at spare få kroner på valget af undertag.

Det er også baggrunden for, at Komproment engagerer sig i rådgivning og formidling af viden om den skjulte bygningsdel, som bør tages meget alvorlig. Det er en vigtig beslutning, som kunden skal have et nødvendig grundlag at træffe beslutning på. Komproment peger selv på deres topprodukt Viking 400, som er meget udbredt og benyttet i dag.

- Det er det, fordi produktet er ambitiøst og præsterer 25 gange normen for undertag på markedet. Det er en enorm tryghed for kunden at vide, siger Mads Røge.

 

Mange hensyn at tage

Et undertag, som er fritlagt, altså uden tag, mister dagligt funktion, så derfor er det vigtigt at tagmontagen sker hurtigt. Det er heller ikke ligegyldigt, om man lægger tag om sommeren, om vinteren eller i efteråret. Her er der også processer, som er vigtige at overholde.

- Man er nødt til at respektere de anviste metoder af hensyn til produktet og dets kvaliteter. Kunden skal være tryg og have en god oplevelse, da en tagudskiftning måske er den eneste som kunden får lavet igennem hele livet. Med Viking 400 har vi et produkt, hvor vi garantimæssigt er tæt på overtaget, og så giver tingene mening. Så har vi en totalløsning for tag og undertag, som kunden kan være tryg ved, siger Mads Røge og slår fast, at et forkert valg af undertag reelt kan gøre den billige løsning til den dyreste.

Læs også

                

Bliv informeret direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.
Nyhedsbrev tilmelding
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram