Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Nyheder på Building Green

KONTAKT

                

Publiceringsdato

17/10/2023
                
Hent brochuren for vores nye brandstopløsning
Komproment Brandstop-brochure

Komproment har gennem årene stor fokus på produktudvikling inden for facade- og tagløsninger og står endnu engang klar på Building Green til at vise vores mange nyheder frem. Building Green afholdes fra 1. til 2. november 2023 i Forum på Frederiksberg.

På Building Green løfter Komproment sløret for flere af fremtidens facade- og tagløsninger. Her vil også være mulighed for at se mange af de velkendte facadeløsninger med skifer og tegl, der har gjort Komproment til et anerkendt og innovativt brand.

Montage af facade

Design for adskillelse

Med vores beklædningstegl leverer vi totalløsningen til din facade med fokus på konceptet: Design for adskillelse. Konceptet bidrager til optimal brug af byggematerialer og både fremtidig nedtagning, adskillelse og sortering af facadeløsningen er indtænkt.

Vores facadeløsning i enten tegl eller naturskifer opsættes på facaden eller taget via vores montagesystemer, som sikrer, at facadeløsningen let kan adskilles og genbruges igen – helt uden brug af mørtel eller lim. Alle vores løsninger er dokumenterede med materialepas.

På Building Green kan du se vores forskellige montagesystemer og høre om vores fokus på design for adskillelse.

Dokumenteret brandstop på facadeløsningerne

Komproments nye løsning - Komproment Firestop - giver mulighed for at dokumentere brandsikkerheden i ventilerede facadesystemer. Facader har et hulrum for ventilation mellem isolering og regnskærm, hvor brandstoppet er placeret.

Tidligere var det svært for rådgivere at anbefale disse systemer på grund af uklare krav i BR18. Selvom ventilerede facader er populære, manglede der tests, der tillod adgang til markedet. BR18's dokumentationskrav matchede ikke eksisterende teststandarder, hvilket gjorde dokumentation udfordrende. For at løse dette har Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) og Komproment samarbejdet om at skabe en bredt anvendelig brandteknisk dokumentation.

Kig forbi vores stand og hør mere om brandstopløsningerne.

Komproment Firestop

Energitage uden reflektion

En solcelleløsning integreret i taget og uden refleksion lyder måske som en drøm – men ikke desto mindre realiserbar. Med vores komplette solcelleløsning integreres solcellerne plant i tagfladen, så taget beholder sit oprindelige udtryk. Derudover giver det matte satinerede glas minimal refleksion og er uden blanke sølvstrenge.

Vores In-roof solcellesystem kan benyttes til alle eksisterende og nye tage bygget med vores tagløsninger i naturskifer samt Linea tegltaget.

Se de forskellige muligheder for integreret soltag-løsninger på vores stand på Building Green.

Unik facadeløsning

Vidste du for øvrigt, at vi i samarbejde med Byggross har udviklet en spændende facadeløsning, som blev vist i forbindelse med UIA 2023 i København? Facadeløsningen med planter skaber en unik, urban facade, som bidrager til øget biodiversitet. Selve facaden bag planterne kan leveres både som skærmtegl og naturskifer. Systemet er en samlet facadeløsning med komplet vandingssystem og serviceaftale.

Læs mere om løsningen her
                   

Ses vi på Building Green?

Kom og mød os på vores stand nr. 71 – og få en snak om de mange spændende nyheder.

Gratis adgangsbillet

Du bestiller din gratis billet til Building Green her:
BESTIL BILLET

Dokumenteret brandstop

Komproment firestop
Læs mere om dokumentationen bag vores
brandstopløsningerne her:

LÆS MERE

Design for adskillelse

Se vores store udvalg af facadebeklædning i naturskifer og tegl her:

SE UDVALG

Relaterede indlæg

Skiferfacaden i fokus, når Södra Hemlingby fødes
Komproment har leveret skifer til ny produktion i Södra Hemlingby. Formålet har været at opfylde miljøkravene og skabe et robust…
Læs mere
Flot teglfacade skaber skønne rammer
Børnehuset Svanen skiller sig ud med sit æstetiske design og er på vej mod en certificering i DGNB Guld. Læs…
Læs mere
Facadetegl sikrer smukt udtryk og godt indeklima
Boligafdelingen Vognmandsparken i Roskilde har været igennem en omfattende renovering, hvor vores totalløsning til facaden har tilført et sundt indeklima…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram