Vi holder holder lukket fra onsdag d. 17/05 og er tilbage igen mandag d. 22/05. 

Mød os på The World Congress of Architecture i København

KONTAKT

                

Publiceringsdato

20/06/2023
                
Se vores udvalg
Komproment Facadebrochure

For første gang er et nordisk land vært for The World Congress of Architecture, og Komproment vil være en del af kongressen, som finder sted fra den 2.-6. juli i Bella Center Copenhagen.

Hvert tredje år arrangerer The International Union of Architects (UIA) en verdenskongres for arkitekter og arkitektur, hvor NGO’er og beslutningstagere fra byggebranchen mødes for at søge inspiration og ny viden. Kongressen får besøg af prominente navne som EU-præsident Ursula von der Leyen, arkitekt Bjarke Ingels, forsker Carlo Ratti og forhenværende EU-kommisær Connie Hedegaard. Udover indlæg fra ovenstående vil der være et udstillerområde, som Komproment vil være en del af, hvor nye innovative løsninger til fremtidens byggeri vises.

Fremtidens facader er grønne

Omdrejningspunktet for kongressen er bæredygtigt byggeri, herunder nye og innovative løsninger. En af de løsninger, som vi tager med til kongressen, er vores ”Grønne facade-løsning”, som er udviklet i samarbejde med Henning Larsen Architects og Byggros. En spændende løsning, hvor den lette facade kombinerer skærmtegl med planter og dermed skaber en unik, urban facade i byrummet, der bidrager til større biodiversitet. En komplet og integreret løsning som Henning Larsen har tegnet ind i deres projekt på Redmolen i Nordhavn, og som man forventer vil kunne bidrage til støjreduktion og lavere temperaturer i gademiljøet. Systemet er en samlet facadeløsning med komplet vandingssystem og serviceaftale, som leveres og sælges af Byggros i samarbejde med Komproment. Det kan leveres i kombination med et bredt udvalg af vores facadeløsninger i tegl samt skifer.

Oplev den grønne facade på UIA arrangement

Den 3. juli  tager vi på en sejltur gennem København og slutter ved det smukke byggeprojekt på NordØ med vores grønne facader.

Tilmeld dig arrangementet her

Systemløsninger designet for adskillelse

De lette facader vinder indpas i byggeriet. De er ideelle til renovering og giver øget fleksibilitet i forhold til eksempelvis efterisolering.

Alle vores facadeløsninger er designet for adskillelse. Det betyder, at de efter endt levetid kan tages ned og genanvendes. Det er nemme at vedligeholde, og de naturlige materialer som ler og skifer giver en utrolig lang holdbarhed.

Se vores udvalg her

Firestop til de lette facader

De komplette systemløsninger, som vi har med på UIA World Congress of Architects, inkluderer også løsninger med brandstop, der sikrer en fri og ubrudt ventilationsspalte bag brandstoppet, således at regnskærmens ventilation bibeholdes.

Læs mere om vores Firestop her

Vi glæder os til at se dig på vores stand C2-016 i Bella Center Copenhagen den 2.-6. juli
og fortælle mere om vores innovative facadeløsninger.

Grønne facader i innovativt partnerskab

Ny facadeløsning pryder Redmolen i Københavns Nordhavn.

Læs mere her

Relaterede indlæg

Nyheder på Building Green
Komproment har gennem årene stor fokus på produktudvikling inden for facade- og tagløsninger og står endnu engang klar på Building…
Læs mere
Mød os på The World Congress of Architecture i København
For første gang er et nordisk land vært for The World Congress of Architecture, og Komproment vil være en del…
Læs mere
Snart har vi grønne facader på hylderne
Komproment er med i et dansk partnerskab med arkitekterne Henning Larsen og BG Byggros, der udvikler en helt ny type…
Læs mere
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram